İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) Ne Demek? İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) ne demek? İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) kelimesi nasıl yazılır? İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) Ne Demek?

İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) Ne Demek? İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Tembel Tembel Oturan Kimse Hantallaşır, İş Yapma Yeteneğini Yitirir, Çalışan Kimse Gittikçe Açılır, Daha Yararlı İşler Yapar` Anlamında Kullanılan Bir Söz

İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) Kelimesi Nasıl Yazılır? İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar)

İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) ne demek? İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) kelimesi nasıl yazılır? İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) kökeni nedir? İşleyen Demir Pas Tutmaz (Veya Işıldar) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır